Zima

ZIMA – Jsem VĚDMA

Zima, je obdobím klidu a vnitřního rozjímání, načerpání sil na další období. Nejen příroda a zvířata odpočívají, i my lidé bychom měli odpočívat. V dnešní době se to zdá jako neproveditelné, ale je jen na nás samotných, jakou kvalitu života toužíme žít. A právě toto období nás vede ke spočinutí se sebou sama, k vidění svých stínů, práci na sobě. A to u mnohých z nás může vyvolat strach z neznáma, následné odmítnutí nebo další stažení.

Odpočinkem nemyslím jenom spánek, může to být i vědomá chvilka, čas jen sama se sebou. Přítomně, tady a teď.  I tak se dá začít. Pokud chceme být v rovnováze, je důležité, aby si odpočinulo nejenom tělo, ale i duše.

Pokud cítíš volání jít do hlubokého ponoru – transformace - do sebe sama a chceš být podpořena na své cestě, využij sílu vysokovibračního parfému Jsem VĚDMA, která tě bude laskavě provázet na cestě za proměnou.

_DSC0851

   Možná zažiješ pocit harmonizace duše v přítomnosti, tam kde se právě nacházíš, i s kým se tam nacházíš.

Možná se naladíš na svou vnitřní ženu a budeš následovat její vedení.

    Možná se rozhodneš pro vědomou práci se záměrem. Otevřít bolavá témata své duše, která se potřebují vyčistit a odpustit. Vědma ti pomůže vše „prodýchat a ustát“ plně v přítomnosti, bez nových předsudků a sebe odsuzování.

      Možná zjistíš, co už ve svém životě déle „neudýcháš“ a s láskou a odpuštěním propustíš ze svého těla.

        Možná plně procítíš jakou změnu/kroky ve svém životě potřebuješ udělat, aby se ti lépe dařilo a byla si ve spojením sama se sebou.

    Možná se ve svém životě potřebuješ přijmout přesně taková, jaká jsi – a to je prvotní krok na cestě k sebelásce, kterou všichni hledáme, bohužel ne v sobě, ale v ostatních.

Možná trpíš bolestivou menstruací a Vědma ti pomůže pochopit proč a ukáže ti cestu, jak dál. Je jen na tobě, kolik si toho dovolíš, kde máš své hranice.

Možná zažiješ všechno uvedené, postupně, v jemnosti, díky svému záměru vyrazit ke změně, za vědomějším JÁ. Jen nezapomeň, že každá cesta je jiná, protože i my jsme každá jiná. A je to tak v pořádku.

                              _DSC0885_DSC0813