Imbolc

IMBOLC – svátek světla

Ano! volá naše duše. Odhoď už vše staré a nefunkční - to co ti bere sílu a energii. S láskou propusť v sobě toho, kdo je na tvé životní síle závislý, protože jsi mu to dovolila, ale přitom ti to bere sílu ( teď myslím energetické „upíry“). Vše je jen na tobě, milá ženo. Na tvém rozhodnutí. A svátek Imbolc je pro to jako stvořený! Nabízí ti pomocnou ruku, si vše utřídit a nefunkční „spálit“.

Jde o svátek světla a ohňů, kdy se v tento čas zhasínaly a opět zapalovaly ohně na znamení nových začátků. Je to období, kdy i vnitřní hlas nás volá, utřídit si věci dle sebe a nastolit si „nový vnitřní řád“. Ještě není plné jaro, ale už teď v sobě můžeme „chovat“ nové výhonky změny, pro kterou jsme se rozhodly.

_DSC0412

A ne vždy to musí být něco velikého, šokujícího! Malé věci tvoří zázraky..

Třeba věnovat si více času sama pro sebe…(tak to by z nás měla každá povinně)

Třeba věnovat více pozornost svým emocím a reakcím na okolí a pracovat s nimi, aby nás neovládaly, ale my je, v náš prospěch.

Třeba vědomě trávit více času jako rodina dohromady. Někdy si stačí i jen sednout a popovídat, jak jsme se měli a co cítili bez odsuzování a dávání nevyžádaných rad druhým (tzv. nestavět je do role chudáka, co je mu potřeba hned pomoct, když je to o potřebě emoce pouze vyjádřit – už to je velmi léčivé).

Jaké je to tvé „téma“?

…začít u sebe, mění světy….

Třeba cítíš, že chceš na svou cestu vstoupit v jemnosti a podpoře pomocí transformačně kódovaných parfémů GIA. Mé doporučení je esence Jsem VĚMA, ale vyhrává ta, která si tě zavolá. Tak neváhej a vykroč na cestu....