Filozofie složení

Organické ingredience - blíže k přírodě a sama k sobě...

Vím, jak je kvalita velmi důležitá a já sama si na kvalitu velmi potrpím a tak bylo jasné, že budu ve svých parfémech používat oleje té nejvyšší kvality. Dlouho jsem hledala značku, která by mi energeticky vyhovovala a jednalo by se i o čisté oleje té nejvyšší kvality, kterou nám ženy chci dopřát, až jsem objevila firmu Oshadhi, která se mnou velmi zarezonovala a parfémy obsahují pouze éterické oleje od této značky. Všechny éterické oleje, u kterých to bylo možné, jsou v bio kvalitě, část je i volný sběr z divoké přírody. Jsou v nosném bio jojobovém oleji, který v podstatě nežlukne, neboť se jedná o tekutý vosk, který při nižších teplotách tuhne (proto neuchovávejte ve vlastním zájmu v ledničce). Poslední složkou je vitamín E, který je zde antioxidantem.

Všechny kompozice jsou minimálně 88% organického původu.

Samotná kompozice zraje v temnu až dva měsíce a po naplnění do falkonů a sloučení s jojobovým olejem se její čichový profil bude měnit, tzv. zraje. Proto prosím počítejte s tím, že se na vaší kůži bude lehce proměňovat v průběhu používání díky vlivu kyslíku, který na něj působí a také vlivem změny vašeho složení kůže - tzv. reaguje na vaše emoce a rozpoložení i jídelní změny, proto někdy voní určité éterické oleje více než ostatní.

 _DSC0795

Proč nemám bio certifikaci?

Odpověď je velmi jednoduchá. Parfémy by byly zbytečně mnohem dražší, a když jsem zjistila, že pro nejmenovanou certifikační organizaci stačí mít složky min. 20% organického původu a mohu produkt prohlásit za bio i na koncovém obale, uvědomila jsem si, že opravdu nemám chuť platit nemalé peníze korporátu, který mi na mé cestě nijak nepomohl ani nepomůže, spíše přidá papírování. JÁ SAMA si za svými výrobky stoprocentně stojím a vím, že jsou z těch nejkvalitnějších surovin, které jsem na trhu mohla najít.